Veelgestelde vragen

Mocht het pakket zijn verzonden met een verzendingsmaatschappij, dan kan je het beste de Track & Trace van deze maatschappij in de gaten houden. Mocht je deze niet hebben ontvangen of er is iets anders aan de hand, kan je het beste contact opnemen met desbetreffende maatschappij. Mochten wij de producten zelf afleveren of kom je de producten zelf halen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verzendkosten voor elk product zijn anders. Boven de 50 euro is de verzending gratis. Een bestelling van meubels is altijd zonder verzendkosten.

De verzendtijd van jouw bestelling kan erg variëren, maar wij streven ernaar om binnen 1-5 werkdagen jouw pakketje op de juiste plek te hebben. Dit hangt echter wel van veel factoren af.

Neem voor een beschadigd product contact op met Op4 om de mogelijkheden te bespreken.

Soms zijn er producten die niet op de webshop staan maar wel verkocht worden door Op4. Wij streven ernaar om alle producten altijd online te zetten. Het beste kan je langskomen in onze showroom om onze totale collectie te bezichtigen.

Bekijk voor alle vragen omtrent ons retourbeleid op onze retourpagina.

Op4 Meubels, Decoratie & Cadeau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Buiten deze tijden is de winkel gesloten, maar gaat onze website door! Hier kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week een bestelling plaatsen.

Voor de showroom van Op4 is er de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Heb je een Track & Trace gekregen van de verzendingsmaatschappij? Bekijk deze dan voor actuele informatie over jouw bestelling. Neem contact met ons op voor vragen.

Ja! Onze meubels, decoratie en cadeauartikelen kunnen vanuit de showroom mee worden genomen naar jouw gewenste plek. De showroommodellen zijn ook beschikbaar.

Onze showroom is gevestigd in Gaanderen. Dit is een dorp naast Doetinchem, in Gelderland. Ons adres is: Slakweg 6a, Gaanderen.