Levertijd, Bezorging & Bedenktijd

LEVERTIJD
Wij proberen je bestelling altijd zo snel mogelijk bij jouw thuis of op locatie af te leveren. Op werkdagen verzenden wij veelal binnen 24 uur, maar meestal sneller. Onze pakketten worden verzonden met PostNL. Let hierbij op dat PostNL niet op zondag levert. Dus plaats je jouw bestelling in het weekend? Dan verzenden wij deze maandag.

Nadat jouw pakketje bij ons de deur uit is, krijg je een verzendbevestiging per mail. Vervolgens word je op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling via de Track & Trace die je krijgt van PostNL.

BEDENKTIJD
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket (tot 10 kg) tot het retourneren van een pallet, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@op4meubels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten die je via deze webwinkel koopt, welke op maat gemaakt worden volgens de door jouw ingevoerde specificatie, vallen niet onder het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

VERZENDKOSTEN
Boven de 50 euro krijg je bij ons gratis verzendkosten. Zit je hieronder? Dan betaal je de standaard kosten voor een verzending. Voor een bestelling van meubels hoef je nooit verzendkosten te betalen. Zo zorgen we voor een extra voordeel voor jou.

Kom je liever jouw bestelling ophalen in onze showroom? Dat kan altijd! Je kan dan gelijk het item bekijken, uittesten en kan je onze gave decoratie bekijken. Onze showroom heeft een unieke uitstraling die je in de omgeving niet ziet.

Kom je bij onze showroom het product afhalen? Dan zetten wij hem voor jou apart. Wij nemen telefonisch contact met je op voor alle mogelijkheden.